Actualidad Noticias

Bo Cistella de la Compra de la Generalitat Valenciana
MAY 2023


Informació important ‼️🛒🛍️💳 Bo Cistella de la Compra de la Generalitat Valenciana

💶 El bo de 90€, destinat a ajudar a les famílies les rendes de les quals no superen els 21.000€ anuals, solament es pot utilitzar en botigues i productes d'alimentació.

🏬 🍗🍤🥖🥕🍊🥫Aquests comerços (botigues de comestibles o supermercats, carnis, congelats i conserves, forns i pastisseries, botigues d'aliments varis…) no han de realitzar cap tràmit previ per a participar, encara que sí que han de contactar amb l'entitat bancària amb la qual tinguen contractat el seu datàfon, per a conéixer el MCC i vincular-ho a les targetes Bo Cistella de la compra.

------

Información importante‼️🛒🛍️💳Bono Cesta de la Compra de la Generalitat Valenciana

💶 El bono de 90€, destinado a ayudar a las familias cuyas rentas no superen los 21.000€ anuales solamente se puede utilizar en tiendas y productos de alimentación.

🏬 🍗🍤🥖🥕🍊🥫Estos comercios (tiendas de comestibles o supermercados, cárnicos, congelados y conservas, hornos y pastelerías, tiendas de alimentos varios…) no deben realizar ningún trámite previo para participar, aunque sí que deben contactar con la entidad bancaria con la que tengan contratado su datáfono, para conocer el MCC y vincularlo a las tarjetas Bono Cesta de la compra.

#AlmussafesInforma

#AlmussafesÉsComerç

#BoCistellaDeLaCompra

Aecal Almussafes

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament d'Almussafes - Consellería de Innovación, Industria, Comercio y Turismo